LØVEN

23. Juli - 23. August


                                                      


Beskrivelse:
Kærlighed overskygger alt for dette tegn, som er styret af hjertet og også agerer herudfra. Løver er født heldige. Karismatiske og altid positivt tænkende, tiltrækker de ikke blot et væld af venner og muligheder, men formår også at overleve livets stormfulde tider med stil og godt humor.

Løven har en stærk personlighed, og lader sin varme strømme frit ud over sine omgivelser. Han/hun ejer en stor selvstændighed, og vil hellere lede end ledes af andre. Løven ønsker albuerum til at tage initiativer, og ønsker selvbestemmelse i sine opgaver.

Når Løver forpligter sig i et forhold, er de fuldstændig helliget deres patner og trofaste. Men skulle deres hjerte svigtes, eller deres tillid brydes tilgiver eller glemmer de aldrig. Når et forhold går i stykker (selv et længerevarende ét) kan de forsvinde ind i solnedgang, uden så meget som at se sig tilbage.

Løven er en hengiven og lidenskabelig elsker, som afkræver sin partner samme loyalitet som han/hun selv udviser. Løvens følelser for sin partner er dybe, om end de aldrig når dybest ned. Løven kan til enhver tid "klippe båndene", og efterlade andre med knuste hjerter, men normalt er der en god grund til, at de har brudt forbindelsen helt. For når et forhold er forbi, ér det virkelig slut for altid.

Der er tre niveauer af sjælelig-udvikling for Løver. Den højeste er repræsenteret ved Sphinxen; klog på livet og en dygtig og værdsat lærer for andre. Den anden er Løven, "Dyrenes konge og hersker af junglen", styres af ego, men altid beskyttende overfor dem de elsker. Den sidste er repræsenteret ved Løveungen, umoden og ikke færdigudviklet, bange for alt nyt. Disse Løver klamrer sig til andre (som i den tilstand, hvor barnet ikke ønsker at forlade sin mors side). De kan ikke bære at være alene.

Uanset hvilket niveau de har opnået, er alle Løver trendsættere, ledere og eventyrerer. Deres svaghed er deres stolthed. Løvens svagheder forbliver ikke skjult, idet han/hun ser sin forståelse for disse, som et endnu større aktiv. Løvens arbejdsindsats, ønsker han/hun at se genspejlet hos underordnede og kollegaer. Som "Dyrenes konge" nyder Løven at udstille sine fortrin, og har en svaghed for smiger. Det er et tegn, hvor talemåden "med smiger kan du opnå alt" gælder.


                                                           
 

Dit element: Ild

Skæbne planet: Solen

Symbol: Løve

Din sten: Diamant

Løvens hemmelige ønske: At være en stjerne

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE