Min afdøde far's udlejer..

En udlejer der stjæler fra de døde...

Min far døde i midten af april, og min mand Steen og jeg, fik opsagt og afviklet hans lejlighed, (Skansegade 15 i Frederikshavn), efter at familien havde delt hans indbo.

Alt er gået korrekt til, men udlejeren vil nu have penge for opdigtede udgifter. Hun skylder for meget betalt varme fra sidste år, og har, ved en fejl fra bankens side, fået en husleje for meget, efter opsigelsesperioden, men vil nu på opgørelsen, (som vi har presset på, for at få), have endnu en halv husleje. Samt have betaling for et tæppe, som hun ikke ville have til at blive liggende, da vi belejligt havde en bestilt container, og bad derfor Steen om at hive det af og smide det ud. Nu vil hun have os til at betale for at der er lagt et nyt i stedet..!
Vi efterlod en næsten ny vaskemaskine i kælderen, som min far havde sat der, men vi ikke kunne finde plads til i familien.
Desuden kører alt strømforbrug fra hele opgangens brugere, igennem min afdøde far's måler, hvilket vel ikke er helt lovligt..
Nu sender vi det hele til huslejenævnet, og lader dem finde ud af om hun er kompetent til at være udlejer, hvilket jeg betvivler, med de ufine metoder.
Belært af situationen, vil jeg gerne advare om, AT IKKE LEJE EN BOLIG HOS GRETE LARSEN..!!!

                                               
Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Gitte Nielsen | Svar 11.04.2012 00:27

Hvordan går det med den sag?

Lene Bach 19.04.2012 11:42

Hej Gitte:
Sagen gik i stå, da jeg fik sclerose, som optog hele min tid, og derfor slap udlejeren...desværre...fri..

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE