SKYTTEN

23. November - 21. December

                                                               


                                                            

Beskrivelse:
Styret af den fordelagtige planet Jupiter, besidder Skytten en naturlig følelse af eventyr og kærlighed til livet, som gør dem til en af de mest optimistiske af Zodiaks tegn.

Ligesom deres Stjernetegns symbol - Skytten - er de kendt for at sigte i retning af, hvad de finder dragende -  en partner, drømme jobbet - og gøre det deres eget. De mener, at alt er muligt - og på grund af denne evige optimisme og tro på livet, er Skytten dygtig til at finde deres helt egen pose guld, for enden af regnbuen.

Skytten har det bedst, når de er i bevægelse, udforsker nye kulturer og ideer. Mange Skytter er tiltrukket af erhverv der har forbindelse med rejser, medier, udendørs arbejde og filosofiske forfobindelser. Når de finder en partner, der forstår deres behov, for at bevare deres egen følelse af selvbestemmelse og identitet, kan Skytten være den kærligste og mest generøse af alle.

Skytten er meget åben overfor sin partner. Han/hun er fredelig og tager meget hensyn til partneren, selv om han/hun er følelsesmæssigt overfladisk. Skyttens frihedstrang har en tilbøjelighed til at dominere, hvilket ofte kan føre til jalousi fra partnerens side. Skytten kan ikke "ejes".

Skytten er som oftest begunstiget med en god portion held. Han/hun er som følge deraf optimistisk, ærlig og meget aktiv. Skuffelserne kommer sjældent, så virkelysten kender ingen grænser. Skyttens frihed sættes højt, og han/hun har altid øjnene rettet mod sit mål.

Kærlige, optimistiske og ærlige, Skytten er styret af Jupiter, planeten der af astrologer betegnes som symboliserende overflod og højere uddannelse. Centauren er et af deres Stjernetegns symboler, og det giver mange indblik i Skyttens personlighed. Den højere udviklede Skytte lærer sig at integrere de to ender af Centauren (halvt menneske, halvt dyr).

Selv om de er intellektuelt og åndeligt avancerede, er Skytten berygtede for deres mangel på takt. I forhold kræver de uafhængighed, men når de virkelig er forelskede, kan det ikke benægtes, at de er en af de kærligste af alle Zodiak tegnene

                                                                                                                          
Dit element: Ild

Skæbne planet: Jupiter

Symbol: Skytten

Din sten: Turquoise

Skyttens hemmelige ønske: At gøre en forskel i verden


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE