STENBUKKEN

22. December - 20. Januar

                                              


                                                       Beskrivese:
Der findes to meget forskellige typer Stenbukke. Den første er repræsenteret ved bjerggeden, som altid vil klatre højere og højere; indtil toppen nås. Den anden er den almindelige ged, med den meget lidt eventyrlystne ånd, der nyder at holde sig indenfor et lille domæne/område, og som nægter at rokke sig, medmindre de bliver skubbet.

Uanset hvilken type Stenbuk, er de dog altid tålmodige og udholdende. De når deres mål fordi de ved, at den længste rejse begynder med et enkelt skridt - og at det første skridt altid er det sværeste.

Stenbukken er en robust, stabil person. Ekstravagancer er uinteressante for Stenbukken, som klarer sig hvor han/hun skal, med de midler der er til rådighed. Planlægning er noget Stenbukken bruger meget tid på, hvilket gør ham/hende til en langsom starter. Men når først stenbukken er i gang, bevæger han/hun sig i jævnt tempo og lader sig ikke distrahere.

Det eneste en Stenbuk altid skal forsøge at gøre er, at finde balancen og skelne mellem arbejde og fornøjelse, ellers kan de blive alt for ensidige og arbejdet kan erstatte personlige, følelsesmæssige tilfredsstillelser.

Fornuften råder i Stenbukkens kærlighedsliv. Følelserne får ikke lov til at dominere og Stenbukken er omhyggelig med sit valg af partner, på samme måde som med alt andet. Når først Stenbukken har bestemt sig for en partner, står valget fast. Stenbukken er trofast overfor sin partner til evig tid.

Stenbukken vil hele livet bestige det evige bjerg af succes og uanset hvilken opgave man stiller dem, vil det altid lykkedes dem at løse den. Selv hvis der opstår komplikationer eller anden for for problemer, giver Stenbukken ikke op, og deres ambition om at nå det ultimative, vil altid drive dem fremad og opad (her spiller Saturn en rolle).

Selv de mest konservative og forsigtige Stenbukke, er villige til at forsøge usædvanlige metoder på deres vej til succes i erhvervslivet eller i kærlighedslivet. I deres kærlighedsliv ønsker de et fast forhold med en person, som vil give dem den hengivenhed og omsorg de længes efter, og ofte forsømmer og ikke formår at give sig selv!

Styret af Saturn - planeten der repræsenterer ansvar, struktur og hårdt arbejde - sikrer, at Stenbukke i deres sandeste udtryk er ambitiøse, praktiske og fantastiske til at arrangere. Selv om mange Stenbukke betegnes som arbejdsnarkomaner, betyder det bestemt ikke at de på nogen måde er kedelige.

De har en excentrisk humor, som synes at bryde ud på de mest uventede tidspunkter. Den motiverende faktor i en Stenbuks liv er succes, penge, status, autoritet  - og selv om mange måske ikke vil indrømme det - kærlighed. Af natur er Stenbukke forsigtige, når de indleder et nyt kærlighedsforhold, men når de føler sig sikre og trygge ved deres partner, smelter det hårde ydre og afslører et følsomt og loyalt hjerte.

 

Overskrift 1

                                                      


                                                           


        

Dit element: Jord

Skæbne planet: Saturn

Symbol: Stenbukkken

Din sten: Garnet

Stenbukkens hemmelige ønske: at blive beundret af deres familie og venner og af omverdenen som helhed


ccccccccccccccccccccccccccccccccc

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE