VÆGTEN

24. September - 23. Oktober

                                                          
                                                           
Beskrivelse:
Alle unge Vægtes drøm er, at finde prinsen eller prinsessen fra deres drømme. Vægten søger det harmoniske forhold og vil hverken styre eller styres af sin partner. Han/hun har en tilbøjelighed til at vælge partner for hurtigt, men vil have tendens til at sidde fast i forholdet, da Vægten ikke bryder sig om den disharmoni der ligger i et brud.

Vægten har den egenskab at de kan lukke omverdenen helt ude og i disse perioder arbejder de meget mere med sig selv og psyken, end deres nærmeste forestiller sig. Mange Vægte formår at fremmane et meget uafhængigt og lykkeligt liv, således at virkeligheden lever op til deres barndomsdrømme.

Når det drejer sig om romantik og kærlighed, kan Vægten være svær at "danse med", hvor det forholder sig helt anderledes i arbejdsmæssige forhold. I erhvervslivet opdager mange Vægte at de har utrolige kreative evner, og det giver dem en mulighed for at udtrykke de mere forskelligartede sider af deres personlighed. Med deres charme vinder de mange arbejdsgiveres hjerter og det kan give dem mange magtfulde venner.

Vægten er balancens forkæmper. Han/hun er en mellemting mellem Løven og Jomfruen, som er hver sin yderlighed. Vægten søger altid at kompensere for overvægt i den ene ende, ved at tilføje i den anden. Vægtens tegn ligger også netop på den tid af året, hvor dag og nat har samme længde, hvilket netop honorerer Vægtens ønske om "lige meget af hver".

Det er en sørgelig kendsgerning at mange Vægte både i personlige eller forretningsmæssige forhold, klarer sig langt bedre alene! Men for de Vægte der virkelig finder deres livs kærlighed, prinsen/prinsessen fra deres drømme, er det selvfølgelig en helt anden historie!

De lever som regel i et eksotisk, fjernt og smukt sted. Sandsynligvis driver de den lokale bar eller restaurant, designer strand eller ski tøj, ser vidunderlige og smukke ud, mens de nyder en cocktails. Disse Vægte lever livet og finder det smukt, da det fuldt ud lever op til deres drømme om, at livet her på jorden virkelig er paradis.

Men hvad en Vægt altid skal huske på, når de søger at opfylde deres drømme - at de aldrig må undergrave/underminere deres egen integritet og holde ud, indtil deres drømme kan blive til virkelighed - ikke bare stille sig til tåls med det næstbedste!


                                                                                                              Dit element: Luft

Skæbne planet: Venus

Symbol: Vægten

Din sten: Opal

Vægtens hemmelige ønske: At leve et nemt og ukompliceret liv.


TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTSkriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE