JOMFRUEN

24. August - 23. September

                                                                                                                                   


Beskrivelse:
Jomfruen stilles ofte i et dårligt lys af mange astrologer og beskrives som værende pertentlige og snævertsynede. Men når en Jomfru virkelig "skinner", er der praktisk taget ingen af de andre stjernetegn, der kan matche dem. Når en Jomfru er selvsikker, er de de mest succesfulde, strukturerede og kreative af alle stjernetegnene.

Mange Jomfruer vælger et arbejde indenfor servicebranchen, det kan være alt lige fra velfærds arbejde til læge, skolelærer, eller de vælger måske at praktisere naturlige former for healing gerne massage, naturmedicin etc. En af de mest magiske egenskaber ved Jomfruen er, at ligegyldigt hvor mange gange livet byder dem knubs, bevarer de stadig troen på andre, og nægter at blive kyniske. Der er opfindsomhed omkring dette tegn og deres hjerte er fyldt med gode intensioner, hvilket desværre undertiden bliver udnyttet af andre.

Modsat Løven, som er den udprægede leder, er Jomfruen den udprægede undersåt. Jomfruen er ynder af det rene, det uberørte og perfekte, helt ned til mindste detalje. I pengesager vil Jomfruen altid tælle ørebeløbene, selv om der er tale om store summer.

Jomfruen er ikke ødsel når det drejer sig om, at udstille sine følelser eller give positive tilbagemeldinger. Derimod slås der hårdt ned på fejl, specielt hos andre som vil være forsvarsløse fordi kritikken altid er berettiget. Derfor vil Jomfruen også altid tage det til efterretning, når han/hun selv udsættes for kritik, da der aldrig må være pletter på jomfruens arbejde.

Jomfruen udviser stor omsorg i sit forhold til sin partner, og handling er langt vigtigere end ord. Spontanitet er ikke et varemærke her, følelser bliver analyseret og taget seriøs stilling til. Jomfruen er vanskelig at erobre, men er det først sket, vil han/hun være en stabil og trofast partner til det sidste. Jomfruens kærlighed udtrykkes i gaver og opmærksomhed, frem for ord.

Kreative og følsomme - Jomfruer er sarte mennesker, som sjældne og specielle orkideer, kræver de individuel behandling for fuldt ud, at kunne blomstre i deres sande enestående skønhed. Jomfruer er generte, glade for at overlade æren og "pladsen i midten" til alle andre og de bruger ofte deres tid og energi på, at gøre dem de elsker lykkelige.

Jomfruer er givere og når det kommer til stykket, og du har brug for en ven, kan du altid regne med Jomfruen. Jomfruer forstår menneskelige svagheder bedre end de fleste, fordi de er så dybe og reflekterende selv. Med en Jomfruen i dit liv har du en, der forstår og bekymrer sig om dig.

                                                                                                                               Dit element: Jord

Skæbne planet: Merkur

Symbol: Jomfru

Din sten: Safir

Jomfruens hemmelige ønske: At elske og blive elsket til gengæld


KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE