FISKEN

19. Februar - 20. Marts

                                                                                                                               Beskrivelse:
Fiskene er mystiske og dragende enkeltpersoner. De fleste fisk er meget talentfulde, men selv om de er dygtige på mange måder, tilbringer de stadig det meste af deres liv med at kæmpe mod "forvirrende" betingelser.

Fisken er det tegn, der er symboliseret ved billedet af to fisk. Deres symbol forestiller to fisk, den ene opadgående, den anden trækker nedad. Dette afspejler, hvordan fiskene ofte er splittede mellem to veje i livet, eller rent faktisk lever to meget forskellige eksistenser på samme tid.

Tallet 2, er et meget stærkt tal for dem. Dette Zodiak tegn er anerkendt som værende helgener og syndere i èn og samme person; eksempelvis trendsetter indenfor mode eller kunst - og den fortabte sjæl, filosoffen og den psykotiske og visionære.

Men som en kredit til dem, der overvejer deres mange sårbare karakteristika; er Fisken utrolig fleksibel og robust. De findes førende indenfor mange forskellige områder af livet, og mange Fisk kan findes repræsenteret blandt top business millionærer. På den anden side af medaljen, findes Fiskene rent statistisk også i mange fængsler, reform skoler og alle former for institutioner.

Fisken er en drømmer, en person som virker hemmelighedsfuld og verdensfjern. Fisken er svær at komme ind på livet af, og Fiskens omgivelser vil ofte betragte ham/hende som en eneboer eller fantast. 

Fiskene har en livlig fantasi og fantaserer ofte om situationer, mennesker og især romantik - og fordi de bruger så meget tid i deres egen form for "fantasi verden" kan dette bevirke, at de kommer til kort i andre mere værdslige situationer. Men netop på grund af, at de ofte lever i denne indre verden af fantasi, opfatter Fiskene sjældent hvad der sker omkring dem og ser ikke "sagen" i dens sande lys.

De ser i stedet livet som de ønsker at se det, farver deres opfattelse af verden i nuancer og toner. Derfor er det ikke så mærkeligt, at dette er et tegn der byder på både mirakler og desillusion. Hvis du er en Fisk, vær da opmærksom på at dine følelser er dit svage punkt.

Fiskens eventyrlyst er udpræget, om end disse eventyr ofte forgår inde i hans/hendes eget hoved. Fiskens fraværende opførsel misfortolkes ofte, som ligegyldighed eller mangel på interesse for sine omgivelser, men dette er helt usandt. Fisken har blot ofte en trang til at være alene med sine tanker.

En ting, der ofte laver ravage i Fiskens liv, er romantikken og kærligheden. Fisken er nemlig både meget romantisk og sentimental. Så når tingene kærlighedsmæssigt går godt for Fisken, er han/hun i "den syvende himmel". Men når det går skidt med kærligheden, synes hele verden at vælte og intet er til at overskue. Derfor er Fisken ofte nødt til at tage masser af ferier (eller afspadsering) for at klare livets mange forskellige belastninger.

Fisken er en god elsker, og besidder mange positive egenskaber. Alligevel er han/hun tilbageholdende med, at engagere sig for dybt i længerevarende forhold.

Fiskene er det mest følsomme tegn i Zodiak, så er du Fisk, er nødt til at pleje dig selv ekstra meget. I din reneste form er du synsk, visionær og et ledende lys for alle, der kender dig. Men når du er "nede", bliver du dybt deprimeret, besiderisk og konfus. 
                                                                                                                                    
Dit element: Vand

Skæbne planet: Neptun

Symbol: Fisken

Din sten: Blodsten

Fiskens skjulte ønske: At leve sine drømme ud og gøre fantasier til virkelighed.


uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Google | Svar 31.01.2011 14:15

Lorte hjemme side

Lene (mig selv) 31.01.2011 17:01

Tak Det vil sige at du har læst den...og det er jo det der er meningen...kom endelig igen..

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE