KREBSEN

22. Juni - 22. Juli

                                                                                                                          


Beskrivelse:
De der er født under tegnet Krebsen, styret af den mystiske måne, er en af Zodiac's `enere. Det er rimeligt at sige, at de fleste Krebs er ene modsigelser. De er medfølende og omsorgsfulde mod venner, familie og kærester, men de kan skære ind til benet med deres jaloux bemærkninger og stadigt skiftende humør.

Ligesom deres astrologiske symbol - krabben - kan Krebsen synes hård og ufølsom på ydersiden. Men for de af os, der kender og elsker "Måne barnet", forstår vi, at under den hårde overflade findes en blødhed og følsomhed, der gør dem så specielle ...

Ligesom månen gennemgår mange forandringer, i takt med at den bevæger sig fra nymåne til fuldmåne, gennemgår Krebsen også mange forandringer gennem livet. Krebsen er følelsesmæssigt letpåvirkelig, men samtidig selvsikker og udholdende. Sikkerheden sættes højt og det resulterer ofte i overdrevne forholdsregler med henblik på eventualiteter i fremtiden.

Krebsen indskrænker ikke dette til sig selv, men omfatter både venner og familie som opfatter Krebsen som både hjælpsom og omsorgsfuld. Den typiske Krebs vil ofte være i besiddelse af indtil flere samlinger, som vedligeholdes med omhyggelighed.

Kærlighed og romantik betyder mere end noget andet, for dette tegn (dog kan penge i banken, en gang i mellem overskygge). Krebsen er ikke nærig med ømheden overfor sin partner og lægger stor vægt på troskab fra sin egen, såvel som sin partners side.

Med deres foranderlige natur er Krebsen fascinerende, mystisk, stimulerende og meget dragende. Krebsen er en af de mest magiske af alle stjernetegn og når først deres magi har nået dig, er de de mest trofaste livsledsagere eller venner. Når alt kommer til alt, er månen så ikke én af de mest omtalte og romantiske astrologiske tegn?

                                                                                                                                       Dit element: Vand

Skæbne planet: Månen

Symbol: Krabbe

Din sten: Månesten

Krebsens skjulte ønske: At føle sig trygge (følelsesmæssigt, åndeligt, romantisk og finansielt)


RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE