Mine fem børn

En spåkone lovede at jeg fik seks børn..

                   


Fra jeg var seksten, til jeg var 33, fik jeg fem børn, i tre intervaller.

       

                        

Min førstefødte søn: 

Mit første barn, Johny, fødte jeg på Rigshospitalet, i januar 1976...med stort drama...fordi jeg var for spinkel til at føde et barn. Jeg lå i 25 timer og led, hvor der intet skete, men lægen blev til sidst bekymret, og valgte at tage ham med en tang, hvorved mit kød flækkede, for at drengen kunne komme ud..! Bedøvelse nåede man ikke at give mig, så jeg besvimede i samme øjeblik, kødet flækkede..! Johny fik en skinne på armen, da han havde brækket kravebenet, og lå meget stille i flere timer. Jeg selv blev så syet sammen, og igen virkede bedøvelsen ikke ordentligt, så jeg troede at jeg skulle dø, da han syede stedet sammen..!
Min kæreste Kent, og min mor, var de eneste, der besøgte mig, og jeg var glad for at de kom, men meget afmattet, og sov i et helt døgn derefter.
At amme ham, var ikke noget problem, for der var rigeligt mælk, og jeg nød de ti dage derinde.
Da jeg var bosat hos min mormor i Farum, på grund af nogle ustabile forhold derhjemme, kunne jeg ikke flytte hjem med drengen, men tog glad imod tilbudet om at flytte med til Landskrona i Sverige, hvor min kæreste's mor boede med hans fire mindre søskende.
(Den forfærdelige tid hos svigermoderen,kan man snart finde på siden herunder).

                       

Min dejlige datter:


Min datter, Vicky, ventede jeg, da vi boede i Ølstykke, men jeg ønskede at flytte til min fødeby, Farum, fordi min svigermor ødelagde vores tilværelse i Ølstykke.
I tiden i Farum, hvor jeg arbejdede i starten...(indtil komplikationer gjorde, at jeg blev sygemeldt, for at tage den med ro)...nød jeg at se min familie igen, samt gamle venner og veninder. Og ikke mindst naturen, som jeg kendte så godt.
Vicky meldte sin ankomst i september, mens der var hedebølge, og fødslen gik som smurt, og tog kun en halv time. Såsnart hun var født, gik jeg ned og spiste med i spisestuen nedunder, og følte mig totalt frisk.  Jeg fik lov at komme hjem dagen efter, hvor min mand Kent, hentede os.

(Siden blev Kent og jeg skilt, og jeg flyttede til Sæby i Nordjylland).
 
(En årelang krise, har fjernet Vicky fra min verden i dag...hvilket vil kunne læses på siden herunder, i nærmeste fremtid). 

                        

Tvilllingerne:


Daniel og Dennis kom til verden i maj 1986, og de blev "opdaget" ved en scanning i ottende uge, hvor man fandt at der var to børn..! Det var først et lille shok, men så begyndte jeg at glæde mig til en stor oplevelse i mit liv.
Graviditeten gik trægt, da jeg flere gange, var ved at tabe dem, og på et sent tidspunkt blev indlagt i et par uger.
Og da drengene begyndte at blive for store for min lille krop (154 cm), blev jeg indlagt, og fik lagt drop med et middel til at sætte fødslen i gang. Det var langvarigt, men også hyggeligt, idet både min mand Michael, og min søster, deltog i fødslen...og da den var godt i gang, blev jeg spurgt, om jeg ville godkende at et hold aspiranter, fik lov at overvære en tvillingefødsel...og det gjorde jeg da...så, foruden dette hold, var der to læger, to jordemødre, samt min søster og min mand Michael..Noget af en oplevelse. Fødslen gik godt, med lidt forsinkelse, da nummer to, (Dennis), skulle hjælpes til at vende sig, inden fødslen, og det gjorde den ene læge, i samarbejde med mig. Så når jeg skubbede på den lille krop,som var tydelig under den vandløse krop, rykkede lægen i ham, indefra...og til sidst lykkedes det...Han kom kortvarigt i en kuvøse, da han havde lidt for meget farve, og desuden var kold.
Men tiden derefter, var skøn og dejlig, og da vi kom hjem efter en lang uge, blev det dejlige dage, med to spæde, og amning og pleje af dem. 

                     
  (Efter skilsmisse fra Michael, boede børnene og jeg alene i tre år, inden jeg igen fandt en sød mand, Frank)

Den yngste:

Danny, (den yngste),kom til verden i juni 1992, og var en sprudlende dreng fra første færd.
Med ved fødslen, var hans faster Ulla og hans far Frank, og det var både hyggeligt og sjovt.
Fødslen gik glat, og varede meget kort, så jeg fik lov at tage hjem samme aften. Ovenikøbet nåede vi at spadsere en tur med ham i barnevognen, for at følge hans større søskende til Cirkus Benneweis, som var i byen. Ikke nemt, når man lige havde født, med samtidig skønt at få rørt kroppen, efter fødslen..

                         

        

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 02:52

Jeg vil gerne finde min dobbeltgænger

...
05.05 | 16:04

Jeg kom somme tider på Solhøjgård, når jeg hentede et par små tvillige-fætre...

...
29.03 | 14:37

Hej Hans Jørgen

Nej, jeg blev passet af mine bedsteforældre efter skole
Gik du der selv..?

...
13.03 | 13:07

Hej Lillelene

Tilfældigt fandt jeg din side her og ser at du har gået på Paltholmskolen i Farum.
Gik du så også på Fritidshjemmet Solhøjgård i fritiden?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE