Set fra mit hjørne af verden

2012

  -  At jeg har en dyb interesse for Sæby, skinner nok tydeligt igennem i  mit engagement i byen og dens folk.
- At den interesse nu er blevet bredere, i takt med at byen er blevet en del af Frederikshavn kommune, er nok naturligt, da byen er stærkt berørt af sammenlægningen.


- Interessen for selve Sæby, er forøget ved at se og opleve, at vores by ikke har fået den opmærksomhed, som den fortjener, (og har ret til), af det kommunale bystyre.


- På mange områder har det nærmest virket som om man i Byrådet, har glemt sine forpligtelser. 


- Der er en følelse af, at Sæby ikke bliver repræsenteret stærkt nok i de politiske beslutningsprocesser..

- Men nu er der nye muligheder, efter at vi har fået en ny 'Bestyrelse' for Kommunen.- Kommunen er dannet af de tre forrige kommuner: Skagen, Sæby og Frederikshavn.

- Den største fejl, man lavede ved sammenlægningen, var at kalde den "Frederikshavn Kommune", fordi man siden, (i Byrådet) har været alt for fikseret på, at det ALENE handlede om selve Frederikshavn. Og nu helt glemmer, hvad der havde løftet Frederikshavn op til den status, den fik ved sammenlægningen:
   - Ja, det var Skagen OG Sæby..!

   - Der er faktisk gode kræfter i Kommunens Byråd, som 'blot' skal gøres opmærksomme på...at vi er mange udenom selve Frederikshavn....som også betaler skat.. 
- Og har krav på mindst lige så fair en fordeling af skattekronerne...                                    
 


- Ved valget stemte jeg på min egen "Liste H", som er lavet i fællesskab med Per Kempff-Nordkap, fra Skagen. 
- Det gav mig et lærerigt indblik i den, til tider, meget firkantede og  tunge politik.

- Læs om det under 'LISTE H' som ligger et andet sted på hjemmesiden.

- Ved vores Kommunalvalg, fik vi heldigvis en anden end en venstre-mand...


- Vi fik Birgit Hensen, som jeg har kendt siden hendes barndom....og hun har min tillid. - Jeg har en tro på, at hun har mere føling med den enkelte borger, og dermed vil vise omtanke i sine valg, i rådene...- Og jeg håber, hun kan forvalte en HEL kommune, og ikke hiver alt af værdi fra lokal-samfundene...til selve Frederikshavn...for at lade os "sejle i egen sø"...som hidtil har været vores skæbne..!

 

--------------------------------------------------------------------------

Mandag 21. januar 2013


Se seneste nyt fra LISTE-H:

http://www.liste-h.dk/84894495    

....og kom gerne med en kommenter derinde...

Nu må vi alle stå skulder mod skulder, i kampen for at bevare vore små, yderst vigtige samfund...


bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb


Mandag d. 30. januar 2012

                                     
  At kommunerne har en interesse i at spare penge, har igennem de sidste par år, været et brændende emne, som vi i "Syg-grupperne" på Facebook, er meget opmærksomme på, og debatterer på kryds og tværs af landet.
En af de mest groteske måder, er rigtig godt beskrevet i nedenstående indlæg fra "Information" :


http://www.information.dk/print/291959
 
                                                                                                 


                                                                          
INDRET DIG, ELLER REJS

                                           :

  Vi kommer nok desværre ALDRIG til at høre vores statsminister, (om det er rød eller blå), være klar nok i mælet, til at sige det samme som statsminister Julia Gillard (AP) i Australien udtalte:
"-Dette er VORES land og vi har VORES måde at leve på. Vi vil give alle indvandrere muligheden for, at nyde godt af alt dette.
Men dersom du er en indvandrer, som klager, syder og brokker dig over VORES flag, VORES ed, VORES tro eller VORES måde at leve på, vil jeg på det stærkeste opfordre dig til at benytte dig af en anden rettighed, og det er retten til at forlade landet.
Dersom DU ikke føler DIG tilpas HER, så REJS.
Vi tvang dig ikke til at komme. DU valgte SELV at være HER".


Jeg fandt dette indlæg i min veninde Kirsten Fyrum's status på Facebook, og kunne straks mærke, at det helt præcist beskrev mine og mange danskere's tanker.
Selv mens jeg skrev teksten ind hér, havde jeg gåsehud...fordi ordene er så rammende for os danskere, og for hele den demokratiske verden, og problemerne med den lille gruppe indvandrere, som ikke er flygtninge, men snarere mageligheds-tilflyttere, og kun har ét formål:
At ødelægge vores dejlige, demokratiske samfund..!
 
Dette må ALDRIG ske, og det er størsteparten af danskerne helt enige i..
En sætning, man ofte hører, og ofte selv kommer med, er: "Er man ikke tilfreds med at være her, kan man da bare rejse tilbage.."..!
Er man født hér, og alligevel er med i disse sygelige gerninger, bør vi have en lov, der siger, at man skal betale alt det tilbage, man har fået af det samfund, man modarbejder..! Om det så er uddannelsesstøtte, sygepleje, kontanthjælp, eller andre ydelser, der er betalt af samfundet.

Nu lyder min tekst så fremmedfjendsk, og det ønsker jeg bestemt ikke, da det er meget langt fra, hvad jeg er.
I min opvækst i Farum, som var en af de få byer, der startede med at tage indvandrere ind, har jeg mødt mange af tilflytterne, som for hovedparten, er dejlige mennesker, som beriger landet, i form af at tilføje ny tankegang, til gavn for samfundet, og også nyt blod, som jeg anser som nødvendigt, i et lille land, som vores.
Jeg har haft, og har stadig, mange skønne venner, som kommer fra den store verden, både fra øst og vest, nord og syd...og det er jeg lykkelig for.

At modarbejde positiv tankegang, og handling, er ikke kun forbeholdt en bestemt befolkningsgruppe, men forekommer jo overalt i verden, i små grupper, som man som ansvarsbevidst samfund, er nødt til at forholde sig til, og rette ind, eller straffe..                                           


                      
Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE