Blog

HAN ER IKKE KLOG..!

UTROLIGT..! Nu blander den tidligere beskæftigelses-minister, Claus Hjort Frederiksen,sig i forhandlingerne omkring den planlagte Førtidspensions-reform..!

Hans "kloge" forslag er, at Førtidspensions-satsen skal være væsentligt lavere end Kontanthjælpen..!!

Jeg skrev i min egen status, inde på min Facebook-gruppe, "Syg i Frederikshavn"...at man i Forsvaret har det sådan, at ved en såkaldt hård stroppe-tur for de menige, går Officeren altid i front. Og foreslog, at Hjorten gik på denne nedsatte Førtidspenions-ydelse, i mindst et år, for at vise solidaritet med de...i forvejen...syge mennesker..!

Han er en total fiasko i landet's Folketing, hvor forbrydere som ham, ikke burde have adgang..! Han er anmeldt for korruption, foretaget under den forrige regering,  og burde derfor gå "meget stille med dørene"..!Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE