Blog

ULOVLIGT AT KRÆVE LYKKEPILLER, FOR PENSION..!
15-3-2012:
 
Fra denne sag's offer, ved jeg, at Ankestyrelsen handler helt umenneskeligt..!

Vedkommende, sagen drejede sig om, ventede flere måneder på svar, og da tålmodigheden bristede, rykkede hun, pr. mail, for brevet, som man i Ankestyrelsen lovede var på vej, og ville blive afsendt næste dag, tirsdag. Da dette ikke skete, rykkede hun igen, pr. telefon, og fik et mærkeligt svar: at det allerede var sendt om torsdagen..! 
At Ankestyrelsen i denne telefonsamtale, IKKE nævnte, at det allerede var sendt ud til medierne, og at hun ville få sit svar i radioen..! For det var netop, hvad der skete..! Hun fik et chok, da man i radioen fortalte dette:

"KOMMUNER KAN TVINGE BORGERE PÅ LYKKEPILLER"
06. mar. 2012 06.03 

Ankestyrelsen har netop afgjort, at kommunerne gerne må tvinge syge på lykkepiller, hvis deres sygedagpenge skal forlænges, eller de skal have førtidspension, skriver Fagbladet 3F.
Det sker på trods af, at de to tidligere ministre Bertel Haarder (V) og Inger Støjberg (V) for et år siden på et samråd lovede, at kommuner aldrig må tvinge syge på lykkepiller.

OVERGREB..!

I 3F mener næstformand Johnny Skovengaard, at det er et overgreb at tvinge syge borgere til at tage antidepressiv medicin, hvis ikke de skal miste deres forsørgelsesgrundlag.
- Det er en glidebane, for hvad bliver det næste? At syge borgere skal tvinges til at tage endnu stærkere medicin? Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen må helt klart se nærmere på denne sag, siger Johnny Skovengaard til Fagbladet 3F.
Ankestyrelsen lægger dog vægt på, at psykiatere eller egen læge skal ordinere den antidepressive medicin som behandling."

I dag kom denne udmeldelse i medierne:

- Ankestyrelsen tager fejl og risikerer at blive underkendt af højesteret..! 
Det vurderer en professor i socialret, efter vi har forelagt hende Ankestyrelsens nye afgørelser, der giver kommunerne ret til at kræve, at angstplagede ansøgere til førtidspension først skal forsøge sig med flere forskellige slags anti-depressiv medicin, populært kaldet lykkepiller, inden de kan komme i betragtning til at få førtidspension at leve af..!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE