Blog

3 hjul og brosten..!

                                                                       

                                                             Fredag d. 6. januar 2012

 

Efter at have haft el-scooteren i et stykke tid, og kørt mange ture i vores dejlige by og natur, har jeg oplevet et meget tydeligt problem, som burde være løst forlængst.

  Det er nemt at færdes, når man vil ned til vandet og havnen, i en motoriseret stol. Men når man skal op igennem byen, dukker der et evindeligt problem op: brosten..!
De er overalt i den indre by, og er voldsomt generende, når man, som jeg, er bruger af en el-scooter.

 

Sidste vinter, hvor Steen havde brækket anklen, (se billede), fik han lov at låne en kørestol, mens han havde gips om foden.
Og, da jeg på det tidspunkt, endnu kunne gå, var det mig, der skubbede ham rundt i Sæby. Det var dog utroligt svært, da de mange brosten var skyld i at turen blev knapt så hyggelig, som vi troede. Vi gjorde det kun to gange, for så kunne jeg ikke klare det mere, og det var samtidigt ubehageligt for Steen, at kørestolen ustandseligt var ved at tippe, ved mødet med skæve brosten..!

  Jeg kunne ønske mig, at vore lokale politikere, blev tvunget til at færdes i en kørestol, i et stykke tid, for at kunne mærke på egen krop, hvad det vil sige, at være handicappet i deres by..

 

                                                     


 


 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE