Blog

 

 13. april 2012 I "NORDJYSKE":

 

 

(Af Arndt Hüttel)

 

 

http://www.nordjyske.dk/artikel/10/2875/29/4120252/3/bevar-s%EF%BF%BDby-som-den-er---ved-jorden

 

  OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

 

 

 
 

 10-4-2012:


 At dette emne er rødglødende, skyldes den altomgribende plan om et MEGA-byggeri i vores dejlige by, som før var hovedby i en driftig kommune.

Det driftige var førhen, ikke kendetegnende for Frederikshavn, der dengang sakkede bagud, rent erhvervs-og turistmæssigt.

Et par kritikere, konstaterer tørt, at byrådet består af flere Sæbynitter og Skagboere, end af Frederikshavnere...og at vi dermed, selv har stemt for at disse ting sker.

Det vil jeg gerne protestere højt over, da de få lokal-politikere, netop IKKE har vist sig vores tillid værdig, når de kan deltage i denne konspiration..!

 Fra “Sæby tilbage til Sæby” på Facebook:

 

Ja, så maser Frederikshavn’s Kommune, igen byggeplaner ned over hovedet på Sæbynitterne, og vil praktisere et byggeprojekt, der kun kan sammenlignes med de glas-mastodonter, der er opført i bl.a Københavns Havn..!
Der er bare den forskel, at Sæby’s havn, ikke tilnærmelsesvis har kapacitiet til velhaver-mastodonter, i samme omfang som vores hovedstad..!

 

Et rungende NEJ til sådan et projekt, skal lyde hérfra..!

 

Jeg håber, at andre Sæby-borgere, med samme mening, har det mod der skal til for at kæmpe med, i denne ulige kamp..

 

Min kommentar på SæbyAvis i dag, efter at en skribent havde kaldt projektet smukt:

   -Ja, man kan da have svært ved at finde det smukke i projektet. Bare en masse beton, glas og stål, og en kopi af diverse storbyer’s golde havne-fronte.

Overhovedet ikke egnet til en lille smuk havn, som Sæby’s.
Ja, læg det i Frederikshavn havn, og forny dernæst Sæby havn med nænsom hånd…ved hjælp af bygherrer, der ikke kun tænker i byggemasse og prestige, men primært i udvikling af det allerede skønne by- og havne-miljø, som jo tiltrækker i tusindvis af turister, hvert år..

Mød op til borgermødet d. 16. april kl. 19, så vi kan få dette vanvids-projekt fejet af bordet, til fordel for et projekt, som alle Sæby-borgere kan leve med, og ikke kun de få velhavere, der vil lægge beslag på så stor en del af havnen..

Ses vi..?

 

LISTE H

 

 
 
28-3-2012:

 

SÆBY OG OMEGNS BEVARINGSFORENING:


http://www.bevar-saeby.dk/index.php

 

- Da Sæby og Omegns Bevaringsforening… i Manegen/Sæby, d. 26-3-12…afholdt Generalforsamling…og efterfølgende lagde op til offentlig debat…blev både undertegnede, og mange andre, dybt forbløffede…og også skuffede..!
Skuffede over en total udeblivelse af lokale og/eller kommunale politikere, til et så vigtigt møde i kommunen..

Både af dem, vi har stemt på, og dem som vil ødelægge alt andet, end deres egen “baghave”..!

Mødet var forøvrigt meget oplysende for de af os, der ikke kender til alle detaljer omkring det storbyggeri rundt i Sæby, der allerede er i støbeskeen hos planlæggerne..

Måske skal vi tolke det…at I politikere ikke mødte op…som et skjult NIK til det/de projekt (-er), som vi er mange, der siger NEJ til..!

Ikke fordi, vi ikke vil være med til fornyelser i Sæby..Det ønsker vi nemlig hellere end gerne…men det skal da være fornyelser, som der er fremtid i…og ikke u-igennemtænkte projekter, der kun gavner visse (velkendte) byg-herrer og deres bagland.

Det skal bare ikke ske..!

At placere et såkaldt DUBAI-byggeri, på et af Sæby’s mest sårbare steder, er en hån mod alle Sæby-nitter..! Mod havnen’s beboere.

Og ovenikøbet…fortsætte ødelæggelsen på andre sårbare steder i Sæby, i stedet for at lytte til de Sæby-borgere,der har den viden og ekspertice, der skal til, for at det kan blive helstøbt, med de hensyn, der er nødvendige, for ikke at sætte en borger-flugt i gang. Samt skræmme nye bosættere, og turister væk…

Er hensynet til de store bygherrer, større, end hensynet til dem/os, der skal blive og betale skat til at byen kan leve videre…?

Nu…og især i fremtiden..

 

 

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE