Blog

SÆBY BY OG HAVN I SPIL..!
 
 
28-3-2012:

 

SÆBY OG OMEGNS BEVARINGSFORENING:


http://www.bevar-saeby.dk/index.php

 

- Da Sæby og Omegns Bevaringsforening… i Manegen/Sæby, d. 26-3-12…afholdt Generalforsamling…og efterfølgende lagde op til offentlig debat…blev både undertegnede, og mange andre, dybt forbløffede…og også skuffede..!
Skuffede over en total udeblivelse af lokale og/eller kommunale politikere, til et så vigtigt møde i kommunen..

Både af dem, vi har stemt på, og dem som vil ødelægge alt andet, end deres egen “baghave”..!

Mødet var forøvrigt meget oplysende for de af os, der ikke kender til alle detaljer omkring det storbyggeri rundt i Sæby, der allerede er i støbeskeen hos planlæggerne..

Måske skal vi tolke det…at I politikere ikke mødte op…som et skjult NIK til det/de projekt (-er), som vi er mange, der siger NEJ til..!

Ikke fordi, vi ikke vil være med til fornyelser i Sæby..Det ønsker vi nemlig hellere end gerne…men det skal da være fornyelser, som der er fremtid i…og ikke u-igennemtænkte projekter, der kun gavner visse (velkendte) byg-herrer og deres bagland.

Det skal bare ikke ske..!

At placere et såkaldt DUBAI-byggeri, på et af Sæby’s mest sårbare steder, er en hån mod alle Sæby-nitter..! Mod havnen’s beboere.

Og ovenikøbet…fortsætte ødelæggelsen på andre sårbare steder i Sæby, i stedet for at lytte til de Sæby-borgere,der har den viden og ekspertice, der skal til, for at det kan blive helstøbt, med de hensyn, der er nødvendige, for ikke at sætte en borger-flugt i gang. Samt skræmme nye bosættere, og turister væk…

Er hensynet til de store bygherrer, større, end hensynet til dem/os, der skal blive og betale skat til at byen kan leve videre…?

Nu…og især i fremtiden..

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE