Blog

STORBY-KOLOSSER I YNDIGE LILLE SÆBY...NEJ..!
 
 

 10-4-2012:


 At dette emne er rødglødende, skyldes den altomgribende plan om et MEGA-byggeri i vores dejlige by, som før var hovedby i en driftig kommune.

Det driftige var førhen, ikke kendetegnende for Frederikshavn, der dengang sakkede bagud, rent erhvervs-og turistmæssigt.

Et par kritikere, konstaterer tørt, at byrådet består af flere Sæbynitter og Skagboere, end af Frederikshavnere...og at vi dermed, selv har stemt for at disse ting sker.

Det vil jeg gerne protestere højt over, da de få lokal-politikere, netop IKKE har vist sig vores tillid værdig, når de kan deltage i denne konspiration..!

 Fra “Sæby tilbage til Sæby” på Facebook:

 

Ja, så maser Frederikshavn’s Kommune, igen byggeplaner ned over hovedet på Sæbynitterne, og vil praktisere et byggeprojekt, der kun kan sammenlignes med de glas-mastodonter, der er opført i bl.a Københavns Havn..!
Der er bare den forskel, at Sæby’s havn, ikke tilnærmelsesvis har kapacitiet til velhaver-mastodonter, i samme omfang som vores hovedstad..!

 

Et rungende NEJ til sådan et projekt, skal lyde hérfra..!

 

Jeg håber, at andre Sæby-borgere, med samme mening, har det mod der skal til for at kæmpe med, i denne ulige kamp..

 

Min kommentar på SæbyAvis i dag, efter at en skribent havde kaldt projektet smukt:

   -Ja, man kan da have svært ved at finde det smukke i projektet. Bare en masse beton, glas og stål, og en kopi af diverse storbyer’s golde havne-fronte.

Overhovedet ikke egnet til en lille smuk havn, som Sæby’s.
Ja, læg det i Frederikshavn havn, og forny dernæst Sæby havn med nænsom hånd…ved hjælp af bygherrer, der ikke kun tænker i byggemasse og prestige, men primært i udvikling af det allerede skønne by- og havne-miljø, som jo tiltrækker i tusindvis af turister, hvert år..

Mød op til borgermødet d. 16. april kl. 19, så vi kan få dette vanvids-projekt fejet af bordet, til fordel for et projekt, som alle Sæby-borgere kan leve med, og ikke kun de få velhavere, der vil lægge beslag på så stor en del af havnen..

Ses vi..?

 

LISTE H

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE