Fotoalbum

2-5-2013. En af de første forårsdage...men iskold luft. Steen har sat nye blomster ved indgangen til huset :-)

2-4-2013. Steen skulle til møde med en i jobcentret på Frederikshavn Kommune, og jeg var chauffør. Jeg står med min rollator, foran Musikhuset, og kigger på Kommune-klodsen. Man kan ane det halve af den grimme betonklods, hvor biblioteket ligger til højre for klodsen, og svømmehallen bagved det. Forøvrigt blev klodsen en kæmpe formue dyrere, end budgetteret..! :-/

2-5-2013. På Sæby Torv har man bygget et springvand, prydet med en figur, kaldet "Grubleren". En lokal dreng har siddet model til motivet. Lægger man et billede af ham ind på socialmedierne, omtaler byens borgere ham ved hans rigtige navn :-)

2-5-2013. Langs åen, hvor den kommer fra skoven, på vej ud igennem havnen, plejer hér at vokse store "Skrappeblade", hvor bl.a ænderne putter sig under...og man kan lige ane de små røde toppe, der er på vej på denne blæsende, kolde, og smukke solskinsdag..

2-5-2013. Man har bygget en ny bro (Adda Ragnkilde-broen)...i stedet for den gamle...Den nye er smukt bygget, og nem at køre over, på en el-crosser...Lige på den anden side, til venstre, ligger byens kirkegård...hvor også min mor's urne står i en lille have, midt inde på selve kirkegården...(Jeg tror hun har det godt, hvor hun er nu)

2-5-2013. Hér kan man rigtigt se den smukke bro, der forøvrigt også fører over til sommerferie-centret Dansk folkeferie, som nu er blevet solgt til private...og samme vej kommer man helt hen til turiststranden Sæby Nordstrand..

2-5-2013. Hvis man før har været inde i mine albummer, er man nok stødt på billeder af "Jordbassen", som står i anlægget v. Fiskerstien, hér i Sæby. Bygget af Thomas Andersson, i 1988, er 4 meter høj, og af stål. Et fantastisk skue midt i en smuk park, jeg ofte besøger. :-)

2-5-2013. Denne uanseelige jolle ser ud af ingenting...men hvert år, bliver den pyntet efter alle kunstens regler...og med skift i den smukke pynt, for hver årstid. Hér er den nøgen endnu...men jeg har set, at de dygtige gartnere, er ved at lægge op til at pynte igen...Ihh, hvor jeg glæder mig til at se det.. ;-)

2-5-2013. Hér ser vi bort fra jollen, for at skue ud over anlægget der har sin egen lille ro, som tiltrækker mig, når jeg har det sværest.. og ikke kan overskue nogenting...Trøsten kommer når jeg er hér.. :-)

2-5-2013. Hvert år søger samme andepar, vand og lidt guf...og hjælpen er nær hos Svends isbod,og tæt ved reden, de ofte har i en blomsterkumme midt på torvet... Yndigt, ikke..? ;-)

2-5-2013. Byens andepar, som bor i en blomsterkumme, midt på byen's torv.. ;-)

3-5-2013. Min nye E-bog, der indholder mange muligheder, udover at kunne læse E-bøger.. Har endnu ikke lært den særlig godt at kende, men vil til at ha' den med, hver gang jeg er på sygehus...Den jeg selv er ved at skrive, skal også indvies hérpå.. ;-)

3-5-2013. I mange år, er Sæby Nordstrand, og som hér på strandpromenaden, blevet forsømt groft...og jeg har ofte beskrevet problemet i lokal-medierne, hvor en af vore lokale politikere, mener at marehalmen er smuk og en pryd for Sæby Strand..(!)....Men hvis han sad i en handicap-køretøj, som jeg gør hér, ville han nok få en anden opfattelse..På lange strækninger, er marehalmen så høj, at man som handicappet, ingen ting kan se af havet.. Dyngerne er vokset samtidig med kommune-sammenlægningens ruin..!

5-5-2013. Et hurtigt, og vovet besøg..(svært at holde scooteren på højkant) i skoven, giver disse smukke anemoner lidt opmærksomhed.. :-)

5-5-2013. Anemonerne hilser foråret's komme

5-5-2013. Min mor ville have elsket disse smukke anemoner..Håber hun ser dem, derfra, hvor hun opholder sig nu.. <3

6-5-2013. Byen's pryd er så afgjort Sæbygaard Slot, hvor ejeren indtil for få år siden, boede med sin familie...Nu er det ved at blive renoveret, efterhånden som "Sæbygaards Venner", får doneret penge til det.. c",)

6-5-2013. Igennem porten i de store tilbygninger, ser man slottet, (uden spir, som det mistede for nogle år siden, inden man begyndte på renovering af slottet.

6-5-2013. Indenfor murene, står det gamle slot, som Børglum Bispen, ejede indtil reformationen i 1536, hvor det overgik til Kronen, som i 1560, overlod det til Admiral Otto Rud, og Pernille Oxe... Nu holder Sæby Golfklub til i en af længerne, hvor de har mange spændende ruter, op af Sæbygaard Skov og den flod-agtige Å..

6-5-2013. Sæbygaard slot i al sin ynde :-)

6-5-2013. Sæbygaard Slot. Smukt, ikke..?

6-5-2013. Sæbygaard Slot ;-)

6-5-2013. På vej op af Sæby's højeste sted, "Gedebjerg", med dette syn bag mig...Og mange skønne lærke-sange omkring mig...Dejligt ;-)

6-5-2013. Jeg har zoomet ind, så man tydeligt kan se Kattegat i horisonten

6-5-2013. Hér vender jeg mig om, at kigger, hvor langt jeg er kommet op af "bjerget"... :-)

6-5-2013. Vejen er lang...op til toppen

6-5-2013.

6-5-2013. Endelig højere oppe, og og et kig tilbage over scooteren, fortæller, at udsigten er endnu bedre... ;-)

6-5-2013. I horisonten, mellem bakkerne, aner man Frederikshavn Havn...en havn i konstant tempo...Selv de store krydstogtyachter, lægger deres vej forbi..

6-5-2013. Da jeg vendte mig fra udsigten over Kattegat, tog jeg nogle billeder af udsigten ind i land...Mod Understed og Karup bl.a..Og mit forblæste hår.. ;-)

6-5-2013. Endnu mere forblæst.. ;-)

6-5-2013. Hér er jeg på vej over mod midten af "Bjerget"...hvor det snart vil gå hurtigt nedad.. :-)

6-5-2013. Hér kan man tydeligt fornemme, hvor meget det kommer til at gå nedad, lige om lidt.. Bemærk udsigten, der ville have været langt bedre, i klart vejr... :-)

6-5-2013. Hér nærmer jeg mig "nedturen"...hvor man helt glemmer at scooteren har svært ved at holde balancen, fordi vejen hælder så køretøjet også hælder til højre...Simpelthen fordi udsigten er fantastisk... ;-)

6-5-2013. Nu er jeg kommet ned fra højden, og tager en genvej hjemad, igennem nogle marker, hvor det grønne allerede er i god vækst.. ;-) (Hér har jeg en del smerter, og skal bare skynde mig hjem)..

6-5-2013. Se lige, hvor højt disse toppe er kommet.. Selvom det stadig ikke er rigtigt varmt.. :-)


            MAJ-ALBUMMET ER I FULD UDBYGNING...SE SELV BILLEDERNE HERUNDER  :-)

  Det første er fra vores indkørsel, hvor Steen har sat nye blomster i kummen..

Næste billede er fra Frederikshavn, hvor jeg ventede på Steen, som jeg var chauffør for...(vi lånte hans' søster's bil)...Jeg havde rollatoren med, og gik hen foran Musikhuset, og tog et par billeder af Kommunebygningerne...der foruden Kommunen, rummer bibliotek (til venstre i billedet)...med svømmehallen, bagved biblioteket..

Et billede af "Grubleren", der står/sidder på Sæby Torv...skulle jo med..(Se lidt historie ved billedet)

En tur ned af "Fiskerstien", med fortælling ved billederne, er der altid plads til.. :-)

Og et andepar har en fremtrædende rolle i sæby..

Også fra byens borgere, er der en kontrol af...hvilke skilte, der skærmer for udsigten op af Grønnegade...(som et par borgere påstår der skiltene fra Svend's Pizza...men se selv på billederne, hvad der er rigtigt.. :-)

Lille Balou-Max, der sødt holder sig i sin kurv, mens vi spiser.. :-)

Min nye E-bog, som jeg stadig ikke har fundet fiduserne på endnu...(har jo været sinket af mine mange sygehus-ophold).
Men har bestemt mig til, at ta' den med hver gang fremover  :-)

En tur ad Sæby Nordstrand, gav lige så mange skuffelser, som den normalt giver mig dejlige oplevelser..Se billederne med tekst.. og find ud af, hvad der skuffer.. 

Anemone-oplevelser..

Sæbygaard Slot...(se fortælling ved mine billeder)..

Og klik på linket hér, for at få slottet's historie, fra 
wikipedea..

http://da.wikipedia.org/wiki/S%C3%A6byg%C3%A5rd_(Volstrup_Sogn)

En af mine dejlige ture på det højeste plateau ved Sæby:
"Gedebjerg".. (se tekst ved billederne)..
Og se info om Gedebjerg hér:


Vores hjem er ved at blive forårspyntet, hele vejen rundt  🤩

Mine ture i Nellemanns Have, fra det tidligste forår...🙂

Balou alene hjemme i to timer.. 🙃  

Et besøg på kirkegården, "hos mor", ved urnegraven...med blomster på hendes fødselsdag  😥

Steen laver nye bede i haven.. 

Et skadepar ville have bolig med indlagt strøm...(Steen's ord)...🙃 

Nyt fuglebad,  (En glad frø)

Haven

Et kæmpe tordenvejr lagde sig over kysten..(nåede ikke at fange lynene)

Steen i gang i haven..🙂

Balou ville hele tiden ha' Steen til at hive ham op med foden, så han tippede over...🙃 😀

Jeg sidder med computeren på terrassen.. 🤩

🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩 🤩  
Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE