Gode råd og ideer fra nettet eller andre.


Vaniljekranse kan varieres ved at forme dem til stænger, og pyntes med hakkede nødder, kokos, eller dyppes i smeltet chokolade

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnMan kan holde flæskesværen sprød, ved at pakke stegen ind i bagepapir, og bevare den i køleskab.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

I stedet for snespray, kan man evt. bruge kokosmel, eller risengryn, og bedre: minutris, som pynt på juledekorationer.

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj


Rødkål kan "krydres" ved at koge det i gløgg.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Rødvin på den hvide dug


 Når uheldet er ude og der er rødvin på dugen, skal man drysse masser af salt på. Det suger pletten op og derefter vaskes duen helt almindelig. Dette gælder også en hvid dug, pletten er bare væk!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lugt i køleskabet


Har du dårlig lugt i køleskabet, så vask det af i en meget stærk sodaopløsning. Bagepulver er også godt, men er dyrere. Soda er også godt til at vaske andre ting af med, f.eks. gryder.

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Lad butikkerne betale dine indkøb


En gratis måde at få kaffe på er ved at gå i f.eks Fakta eller Føtex, og finde varer, som har overskredet sidste salgsdato. For dette "hurtige" stykke arbejde giver butikkerne dig en penge præmie, som tak for hjælpen!

ggggggggggggggggggggggggg

Rengøring af gryder, kander o.l.

Hvem har ikke prøvet at brænde mad af i sin gryde?! Her er en nem løsning.. Man koger noget vand og hælder i gryden, derefter kommer man ca. en spiseske fuld bagepulver i og lader det stå en tid. Madresterne løsner sig og den er herefter nem at rengøre. Samme metode er også perfekt til at få din kaffekande/termokande som ny igen.

fffffffffffffffffffffffffffffff

Få pizzabakker til at fylde ingenting

 

Er der noget mere irriterende end de store pizzabakker. Gør som os, vand dem under hanen. Skyl dem på begge sider under den kolde eller varme hane, eller i det brugte opvaskevand. Derefter kan man pakke dem sammen så de ingenting fylder i skraldespanden.

 

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Brød holder længere

Stofposer er de bedste at opbevare brød i. Har man ikke en, kan man bede om en pose i Nordea bank (eller andre banker), og der kan du være heldig at få udleveret en mindre, tæt stofpose i gråhvidt påtrykt Nordea. Den ligner en lille mulepose. Denne stofpose er normalt beregnet til penge, men er den bedste brødpose, man kan finde. Den bevarer brød og rundstykker friske længere.

ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Pudsning af vinduer/andet glas

Vi kender det alle sammen. Når et glasbord eller et vindue skal tørres af, bruges der ofte klude eller køkkenrulle. Problemet er bare, at de ofte efterlader en masse fnuller med mindre man hyppigt vasker kluden / udskifter papiret med noget nyt. Her er løsningen: Fugt glasfacaden med en fugtig klud. Brug herefter avispapir til at tørre efter. Vi får alligevel smidt en masse aviser ind ad brevsprækken hver dag, så hvorfor ikke bruge dem til noget fornuftigt. Riv en side ud, og brug den velkendte "Wax on - Wax of" metode fra Karate Kid. Det virker. Glasset bliver rent, og frem for alt - det efterlader ingen spor.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Har du selv nogle gode tips, vil det glæde mig meget, om du vil fortælle mig det på min gæsteside

                          
Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

22.11 | 19:09

Hej Stein

Jeg har nu fundet mere overskud til at gøre mere ud af min hjemmeside...
Håber du har det godt, min ven

...
22.11 | 19:08

Det er længe siden, jeg var herinde.

Tak for dine søde ord, Susanne

Ja, vi skal glæde os over, at vi får lov at være med i livet..

...
26.09 | 01:19

...inden den bare lukker ned igen..! Meget irriterende...

Jeg skriver en mail i morgen, og forklare det hele...

Håber I hygger jer

...
26.09 | 01:17

Hej søde Lea
Min skype er gåetdet helt grasat...For hver gang, jeg åbner den, står den nærmest stille...og ligesom 'fryser'...og jeg kan ikke skrive noget..

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE