Familiens ve og vel

Velkommen til vores hjemmeside

                   


 Som det fremgår af min dagbog, så var nogle af de problemer, som jeg troede stammede fra hjertet, faktisk fra den sklerose, der siden er opdaget.
Det hedder Multipel Schlerose, og mærkes bl.a som føleforstyrrelser i huden, f.eks som når man bliver bedøvet ved tandlægen.
En slags summen eller sitren i huden, hvor det yderste af huden er som at røre ved en svinesteg...altså dødt hud. Men lige under er man overfølsom, og har trykkende smerter, som føles som om det borer sig ind i knoglen. Det kaldes attacker, når man får smerterne...
Disse føleforstyrrelser har jeg konstant lige under brystbenet, hvor mine smerter er stærkest. Jeg tager en del smertestillende medicin, samtidig med at jeg stadig bruger hjertemedicinen, da jeg ofte får krampe i min arm, som forplanter sig ud over brystet, og nogle gange en smule over i den højre arm, så der bliver en lammende følelse bagefter.
Sklerosen har medført at jeg også har den prikkende fornemmelse i mit venstre ben, og især i knæet, som smerter når jeg cykler...der må være en særlig ubemærket bevægelse, idet man træder rundt med pedalen.

Mit eget helbred

Problemerne med mit dårlige hjerte, forfølger mig stadig. På arbejdet, opstår der somme tider situationer, hvor jeg er nødt til at stoppe, fordi jeg får åndenød. Og det kan også være i en situation, hvor jeg sidder stille. Pludselig får jeg krampe i min arm, og er det rigtig slemt, fortsætter krampen over brystkassen, og over i den anden arm. Sådan at brystkassen føles trykket, så jeg ikke kan få vejret.
Men, jeg vil ikke give op.
Mit motto er: Det går nok...!

Lørdag d. 25/11-06

    Har igen haft problemer med hjertet. Det var på arbejdet i onsdags, hvor jeg var ved at besvime, og havde ondt i min arm. Længe efter var armen øm, og det summede somom den sov.
  Var nødt til at tage hjem. Øv..!

Jeg har fået en tid hos lægen, på mandag kl 13.
 Skal jo nok sygemeldes..!

Dennis

Jeg er lidt bekymret, for Dennis. For han fik konstateret hjerteproblemer, da han prøvede at komme ind til militæret. Og, har siden været til flere undersøgelser, for det.

Daniel

Daniel døjer meget med sine ører. Det har han altid gjort.
Håber at det vil blive bedre for ham.

Min far

Min far har haft flere blodpropper i hjernen, og er i dag pensionist, meget mod sin vilje.
Har haft besvær med balancen, samt med at gå. Men klarer sig fint nu. Har for nylig fået en hjælper, i form af en elscooter.


Min far måtte opgive, da flere blodpropper satte livet langsomt i stå, og lungerne blev angrebet af kræft.
Og d. 16. april 2008, da jeg sad med hans hånd, åndede han ud...


                                              Min mor

Min mor har i de senere år, mistet synet mere og mere. Har i dag flere hjælpemidler i det daglige, bl.a en elscooter, som hun har meget glæde af. Og en computer, som er den verden, hun ikke længere kan bevæge sig så godt i, fordi hun går meget dårligt og samtidig den avis eller enden lekture, som hun ikke kan læse.
Desuden har hun kontakt med sine børnebørn på computeren, hvor hun har fundet ud af at chatte med dem.

D. 23-3-09

Må erkende at det alligevel kom bag på mig, da lægen fortalte, at der var tegn på at mit hjerte havde problemer.
Han skrev med det samme, en recept på hjertemagnyl, som jeg skal tage hver dag. Samt nitroglycerintabletter, til at lægge under tungen, ved anfald.
Desuden vil jeg blive indkaldt til en kranspulsåre-undersøgelse, på Ålborg Sygehus.
Da jeg tog hjem, havde jeg det meget mærkeligt.
Til trods for at jeg jo siden 1997, har haft problemer med hjertet, var det alligevel et chok at få konstateret...måske fordi alle de andre undersøgelser, ikke var tydelige nok.

                     Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE