SKORPIONEN

24. Oktober - 22. November

                                                                                                                              


Beskrivelse:
Med ry for at være det "stærkeste" tegn i Zodiak, lever Skorpionen et skæbnebetonet liv, med intense og dramatiske personlige relationer. Mange astrologer kalder dette et tegn med de "ældste sjæle". Gamle og kloge ud over det gennemsnitlige, kender Skorpioner ofte alle svarene. Men alt for ofte kan Skorpionen ikke finde svarene på deres egen lykke.

Lidenskab, begær og magt går hånd i hånd for Skorpionen. Deres største udfordring i livet er, at vælge imellem magten ved at elske og blive elsket og kærligheden til magten. At komme til bunds i Skorpionens eksrtaordinære, dybe og følsomme jeg, er ikke altid nemt for de der står Skorpionen nær.

De er meget forskellige fra alle de andre Zodiak tegn og denne forskel gør at de arbejder, elsker og lever i et helt andet tempo. Man kan ofte leve med en Skorpion i årevis, uden nogensinde at komme til at lære personen ordenligt at kende. Ofte forbliver alt omkring en Skorpion hemmeligt og skjult.

Deres øjne udstråler ofte en masse følelser, man aldrig ville kunne sætte ord på eller give udtryk for. Og hver opmærksom på de dage eller nætter de skjuler deres øjne og følelser bag mørke briller, der vil sandsynligvis være en storm af en eller anden art under opsejling. Skorpioner bærer ofte "en maske". Alt for ofte siger de "nej", når de virkelig mener "ja".

De har tværtimod karakter, når de finder den ægte kærlighed. Så kan de være de mest trofaste og dedikerede af alle partnere, men rager du i uføre hos en Skorpion kan du være sikker på, at det aldrig vil blive glemt eller tilgivet.

Skorpionen nærer en stærk kærlighed til sin partner, og kun hende/ham. Partneren finder Skorpionen også let, med sin fintmærkende intuition. Samtidig har Skorpionen let til jalousi, netop på grund af sin stærke binding til partneren.

De fleste Skorpioner er vindere. Den vigtigste ting i livet, de er nødt til at bekymre sig om, er deres holdninger, der udgør deres sinds beføjelser og dermed kan det enten knække dem, eller bringe dem succes. Når de er negative omkring noget eller nogen, eller kritiske overfor sig selv, får de det som regel i sidste ende, som de gerne vil have det.

Livet og døden spiller en stor rolle for Skorpionen. Han/hun nærer forståelse for, at der må finde en oprydning sted, så nye projekter kan startes op. For Skorpionen betyder døden ikke altid afslutningen, men en nødvendig basis for noget nyt.

Skorpionerne findes i  tre forskellige niveauer af sjæleligt udviklede. Det første niveau er Skorpionen. Dette er den mindst udviklede og drages mest mod at bruge deres beføjelser på den forkerte måde. Det kriminelle element af Skorpionen hører til under dette niveau.

Dernæst kommer ørnen - den højtflyvende, iværksætterånd, den vellykkede Skorpion, der synes i stand til at rejse sig efter modgang og forvandle dårlige-tider til gode. Så er der det højeste udtryk for sjælelig udvikling i dette tegn - Phoenix. Disse Skorpioner er frigjordte og ekstremt magtfulde. De er "gammelkloge" og ses ofte som ledere og er en inspiration for andre. Ganske ofte gennemgår Skorpionen de tre niveauer af sjælelig udvikling i én levetid - men niveauet kan varriere hos hver enkelt.

 

                                                                                                                              
Dit element: Vand

Skæbne planet: Pluto

Symbol: Skorpionen

Din sten: Topaz

Skorpionens hemmelige ønske: At triumpfere


SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE