TVILLINGERNE

                                                             

                                                              22. Maj - 21. Juni


Tvillingen har - som tegnet antyder - en dobbelthed i sin natur. Det giver sig udtryk i et ønske om to af alting. To hobbyer, to biler, to sæt tøj. Hus og sommerhus er en typisk ejendomskombination. Han/hun er svær at blive klog på, da Tvillingen ofte skifter mellem flere identiteter.

I den antikke græske mytologi var Tvillingen budbringer blandt guderne, der strøg frem og tilbage over himmelen for at levere nyheder - det kan måske også forklare, hvorfor de der er født under tegnet tvillingen, altid er på farten; tørstig efter viden og nye erfaringer.

Tvillinger er nysgerrige og nyder godt af at vide lidt om alt, men generelt ikke for meget om ét bestemt emne. Varriation er krydderiet i deres liv!

Tvillingen gør alting med en udpræget hurtighed. Taler, tænker, handler altid næsten inden ideerne kan blive færdige. Det resulterer ofte i overfladiske samtaler og en tilsyneladende mangel på indlevelsesevne. På trods af denne drivkraft, er Tvillingen god til det boglige og vil kunne udnytte sin uddannelse fuldt ud. Indenfor astrologiens verden har Tvillingen også fået ry for at være den uophørlige taler. De Tvillinger der ikke har den gave, er normalt begavede forfattere eller har en særlig interesse i fremmedsprog.

Indenfor kærlighed søger de en partner, som kan holde trit med dem både rent mentalt og fysisk! Følelsesmæssigt kan Tvillingen være en smule overfladisk og de vægter ømhed højere end erotik. Tvillingens partner vil finde det svært at "komme til bunds" i Tvillingens følelser.

Et citat af Oscar Wilde passer godt på Tvillingen: "der er en ting der er værre end at folk taler om dig og det er, når folk ikke taler om dig." Hvorvidt Tvillingen kan lide det eller ej, kan man nemlig være sikker på, at folk ofte "taler om dem".

Tvillinger bliver tit misundt af andre for deres mange talenter. Mennesker født under dette tegn, er da også typiske multi-talenter og vækker stor interesse hos andre.Tvillinger er som oftest gode til at tjene mange penge i en fart, men er også ligeså gode til at bruge dem igen. De elsker eventyr og spænding og er altid friske på en skarp debat.


 BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB

                                                            
Dit element: Luft

Skæbne planet: Merkur

Symbol: De to tvillinger

Din sten: Akvamarin

Vibration: Intens mental energi

Tvillingens skjulte ønske: At være foran alle andre


OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE