VANDMAND

21. Januar - 18. Februar

                                                         


                                                                Beskrivelse:
Folk født i vandmandens tegn, danser ikke efter andres pibe da de hellere vil lave musikken selv. De er "sjælelige" individer, hvis tanker aldrig står stille.

På grund af deres høje fokus på intellektuel udfordring, er mange opfindere, exentrikere og yderst originale trendsettere, født under dette tegn.

Deres intense evne til at leve på mange mentale niveauer, bidrager med både smerte og glæde for vandmanden. For eksempel er der i den amerikanske Hall of Fame en meget høj repræsentation af vandmænd. Men statistikken viser også at der i institutioner for sindslidende, er flere vandmænd end noget andet tegn. De mange extremer i dette stjernetegn kan billedligt talt, føre fra himmel til helvede.

I dagligdagdagen er vandmænd ekstremt humanitære og ofte involveret i sociale aktiviteter, til gavn og glæde for andre. De kan være objektive og fokuserede og lader sjældent deres følelser komme i vejen. Vandmanden bilver tit betragetet som udadvendt og elskværdig, og tiltrækker venskaber uanset hvor de færdes og vandmanden har oftest deres venners urokkelige loyalitet.

Vandmænd er Zodiak´s mest mystiske og usædvanlige personer - og ikke to er ens. De der er født under dette tegn - styret af innovative og ikke-konforme Uranus - marcherer kun efter lyden af deres egen tromme. De ser livet på en anden måde. Andre syntes ofte at deres ideér og vaner er en smule exentriske eller ligefrem skøre i nogen forstand, men det er denne særegenhed, der gør dem så speciele.

Vandmænds sind er ekstremt hurtige og de synes aldrig, at stoppe helt med at tænke (det er interessant at bemærke, at mange født under dette tegn, lider af søvnløshed).

Vandmænd har normalt stærke politiske, miljømæssige eller sociale overbevisninger. Men hvad enten det gælder personlige forhold, karriere eller en mærkesag - er vandmænd lykkeligst, når de har "noget" at tro på og arbejde for.


 

                                                                                                                           Dit element: luft

Skæbne planet: Uranus

Symbol: Vandbæreren

Din sten: ametyst

Vandmandens skjulte ønske: At være unikke og originale


KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

12.02 | 13:43

Hej, søde Lea

Jeg kører lige en tur ned til vores smukke havn, for at tage lidt billeder dernede...

...
12.10 | 17:57

har ikke din mail, så jeg kan ikke skrive til dig der, alt var borte da pcn döde, SUK teknink er godt når det virker, men skriv til mig på marion.bonnerup@tele2

...
12.10 | 15:05

min pc brändte sammen, så jeg har väret uden i vel et halvt år, men nu har jeg lånt en anden, til jeg får köbt en ny selv, det er jo håblöst at väre afskåret

...
30.09 | 22:05

Søde Lea

Vil du ikke nok kontakte mig...? Kh Lene

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE